Første vaskedag

Alt har sin førstegang, også når det gjelder ordentlig, god gammaldags vasking. Vi skal bli kurset av vaskedamen Pia, som tydeligvis har sterke meninger om emnet elever og vasking. Heldigvis for dette halvåret, har vi kun ansvar for et lite fellesareal – i tillegg til eget internat. Jeg kjenner det skal bli godt å endelig få lov til å skrubbe dusj og toaletter 🙂

Som bilder bevitner, støvsugde vi og renset saken etterpå, da vi uten å vite det ble mer kreative enn vi visste. Det hang nemlig et usynlig spindelvev der, – og det ble samtidskunst av støv, lo og dritt. Men nok om det.

Forutenom at det er mandag og ukestart, er det første ordentlige uke her på skolen, dvs. timeplanen for denne uka er lik de neste, mao. resten av ukene.

En liten morsom historie fra gårsdagens underholdning i fjæra; alle gruppene hadde fått utdelt en gjenstand hver, som måtte ha en sentral del i innslaget. En av gruppene hadde fått en stein, og kastet den i havet som del av nummeret. Da reiser rektor seg og sier at det var en kjær eiendel, nemlig en bit av Berlinmuren. Noen hadde visst ikke fått med seg beskjeden om at alle gjenstandene skulle leveres tilbake… så under “ord for dagen” (dagens morgensamling) så ble han premiert med en flaske Lofot-tran. Skikkelig heldiggris.

På veien hjem fra Å igår tok vi en litt lengre tur som inneholdt både mye ur, kampestein og gjørme. Herlig med andre ord. Noen bilder derfra kommer nå:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

4 thoughts on “Første vaskedag”

  1. Hei. Jeg gleder meg til det kommer noen spenstige vinterbilder med nordlys og det hele etter hvert. Btw: skal dere i gang med noe undervisning i foto snart? Litt mye bli-bedre-kjent-leker, vafler og renhold foreløbig. Men jeg klager ikke 🙂

    1. Ja vi sitter på pinebenken… Vi håper inderlig at litt undervisning starter snart ^^ hittil har det kun vært ett bilde her som ikke var tatt med iPhone’n…

  2. 1. Vedr. vasking og renhold: Oppstart kurs for viderekomne ved hjemkomst 09.10.2010. Velkommen!
    2. Vedr. natur og sted for turene, er det kun ett å si: Å….. !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: