Ruskevær! Endelig!

Endelig kommer møkkaværet! Det blåser stiv kuling fra øst, tåken skjuler fjelltoppene, og regnet fosser ned uavbrutt. Men det er noe galt ved denne utopien. Noe hårreisende irriterende…

Jeg skal hjem for sv***e!!! Typisk.. Men så gleder jeg meg faktisk også, veldig. Vi droppet de siste to timene med undervisning for å dra ut og ta bilder. Noen brukte brødposer utenpå kameraene for å holde vannet unna, men det gadd ikke jeg 😛 7D og L-objektiv holder det meste unna. Vi fikk streng beskjed om at det ikke var spesielt smart å gå nærme havet, og det var ingen vits heller. Det er dødsgøy å lene seg mot vinden og kjenne små regndråper tortuerere huden i ansiktet samtidig som du prøver å ta et bilde og merker at du aldri har vært mer ustødig på hånden, hehe

Så tok jeg et lite klipp fra moloen, så kan dere se litt på hvordan været var 🙂

LINK til YOUTUBE

Og noen bilder selvsagt, – første her er en bildeserie der følgefokusen dessverre ikke helt hang med, men som jeg tar med allikevel da det ble litt kult sammen. (Bør sees på pc-skjerm)

Videre er rett og slett bare “dokumentasjonsbilder”, ment for å vise hvor episk været var!! 🙂

Og teit nok så var moloen for lav, så bra vi ikke gikk ut på den 🙂

Og hvis du fremdeles ikke er mett på bilder, så er det faktisk noen til 😛

Nå har det seg sånn at denne posten egentlig ble skrevet for 2 dager siden, så litt mer dagsaktuelt nytt skal jeg også stappe inn her. Tar taxi til Svolvær flyplass imorgen 10:15 og skal hjem til familien, Jørgen og Petter som faktisk har kommet til Oslo denne helgen med det ene formål å ønske meg velkommen hjem. Tror faktisk at det venter ferske boller på meg også…eller, jeg vet det venter boller på meg 😀 Så fordi jeg er så glad i boller skal jeg publisere et foto fra Nyksund jeg ble veldig, (som i VELDIG) godt fornøyd med!
Its your lucky day!

Peder og Kaja; min fotolærer og hans datter på vei over moloen.

Og for å gjøre noe jeg ikke har gjort før, tenkte jeg å publisere originalfilen også, så kan dere se hva jeg har gjort for noe med bildet 🙂


Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “Ruskevær! Endelig!”

  1. Hei Håkon! Kjempe bra at du legger ut orginalen og den “fake” haha..Sånn at vi kan se at du ikke tar like proffe å bra bilder hele tiden:D
    <33

  2. Frem til nå har jeg vært litt forsiktig med rosen, tidvis kverulerende og kanskje irriterende negativ for noen når det gjelder kommenteringen av dine bilder, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Juryen i Steinborgveien gratulerer og har dette å si:
    “Peder og Kaja” er absolutt en kandidat til århundrets shot. Et fenomenalt godt bilde hvor det er vanskelig å få superlativene til å strekke til. Riktig beskjæring, super komposisjon og fantastisk flott lys. Simpelthen utsøkt kvalitet fra ende til annen. Soleklar GULL til treider i denne runden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: