Snø, og håndverksuke!

Etter å ha vært nære på å ikke ankomme skolen i tide (les forrige post hvis dette ikke gir mening), ble vi slynget ut i denne ukens spennende program; håndverksuke! Jeg er påmeldt “Fuglekassesnekring” og idag er det det vi har gjort. Vi dro ned på Byggmaker og kjøpte plank, deretter sagde vi den opp og spikret det sammen til fine fuglekasser etter nøye planlegging.

Men mer om det litt senere; det skjedde nemlig noe mye morsommere idag – regnet ble sakte transformert om til snø i løpet av dagen, og plutselig rundt middagstider hadde vi full snøstorm her 😀 Morrosamt!

Fikk dessverre lite/ingen tid til fotografering pga. snekring, men litt, selvsagt 🙂

Tilbake til gårsdagens strabaser; en historie i bilder, starting now:

Rett før landing i Bodø:

På vei ut flyet

På vei inn i terminalen igjen på Bodø….

Framme ved Stokmarknes…. glade og fornøyde:

Det var alt for idag, – men watch out, før du vet ordet av det kommer håndverkuka-innlegget!

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

2 thoughts on “Snø, og håndverksuke!”

  1. Se det, du nærmer deg det artige stunt å bo i midt-Norge. Nuvel – litt nord for geografisk midt av tørrfisklandet vårt, i alle fall. Fuglekasser er det behov for alle vegne forresten: her i Osloområdet ikke minst. Det er snart det eneste unge mennesker har råd til når de skal ut på boligmarkedet…. Så snekre du bare trøstig ivei og vit du gjør noen bevingede småfolk lykkelige og trygge for haukene, om de er på to ben eller har to vinger. Glorien deres har uansett bleknet bort i en fjern fortid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: