Lysstøping

Jeg fortalte i forrige innlegg at vi røket laks, og dette kan jeg med hånden på hjertet si at resulterte i en fantastisk fisk, både med tanke på smak og konsistens. “Picz or it didnt happen”

Jeg kan også fortelle at elevkvelden igår ble svært vellykket. Vi arrangerte “Lofoten Olympiske Leker”, – også kalt “LOL”, og jeg var ansvarlig for et mentalt innslag i konkurransene, nemlig en quiz. Den var langt fra lett nei 😉 Beste gruppa klarte 56 / 120 poeng.

Så idag klokka 12 var det lysstøping som sto på programmet! 30 stykker, en kokeplate med flytende stearin++ oppi og en god klump tålmodighet…

Det ble da tilslutt 4 fine lys 🙂

Annet postitivt som har skjedd idag: vi fikk sjokolademousse til dessert etter middag 😀 Begynner å glede meg til juleferien faktisk! Over og ut

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

One thought on “Lysstøping”

  1. Artig med praktisk arbeid også: GOD (!) fisk, tydeligvis, og julelys. Noe må være iferd med å skje! For ikke å si at det er artig å konstatere en ny type kø: Folk i lyskø har jeg strengt tatt ikke sett før. Og hva køer gjelder, er det lite vi ikke har sett av sovore, for å seia de’ på målet, vi som bor på sørsiden av Oslo for tiden. Hadde bare VI kunnet se lys i tunnellen, skulle også vi takket og bukket. Ellers kan jeg røpe, at også vi gleder deg veldig til å få deg hjemover en stund!

    Isbadingen var ellers imponerende, i kulde og bekmørket. Må utvilsomt aspirere til Svømmeknappen med skorpe og ekeløv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: