Me drar te Å

Vafler!

Men det var igår; etter diverse bli-kjent-leker som inneholdt idiotiske kostymer og bøtter med vann som skulle løftes med føtter liggende på bakken. Akkurat nå har vi, dvs. hele skolen, slått oss til ro med matpakkene våre på stranden med det nette navn Kvalvika. Turen hit, over fjellet var passende for oss kamerabærende mennesker med noen stopp og ikke alt for langt.

Naturen er fantastisk! Men det vet dere sikkert allerede 😉 2 gale friluftsfolk, dvs. de som går friluftslinjer, tok seg selvsagt et bad i det underkjølte vannet (det ser serr sånn ut). Kort oppsummert gikk vi opp et fjell, ned et fjell, opp et fjell og ned et fjell før vi nådde bussen.

Men bussen brøt sammen som den i Øystein Sundes “kjekt å ha”, så nå sitter vi her og venter på redningsmannskaper som noen jomfruer i nød. Er vi heldige så er vi kanskje framme i Å imorgen tidlig.

Ikveld skal vi lage egen bacalao, og vi ble tidligere på dagen delt opp grupper for å kjøpe inn de essensielle varene. Jeg sto på mitt og ville ikke ha noe (jævla) kantarell i matretten, ei heller annet pizzafyll som visse idioter mente passet bra.

Da var det ikke stort mer å berette fra de siste dagers hendelser, meir kjem imorra.

– Oppdatering av bussdramaet: etter mye om og men fikk vi startet bussen, men fant ut at noen måtte holde nøkkelen ellers stoppet bussen etter to-hundre meter, noe vi erfarte “the hard way”; imøtekommende bil stoppet høflig ved et passeringspunkt, men vi stoppet 20 meter foran så ingen kom noen vei xD På bilde under kan bussjåfør sees helt til venstre, lærer i midten som holder nøkkelen i tenninga og enda en lærer til høyre som holder døra igjen, da den også bestemte seg for å leve sitt eget liv.

Den “daglige” dosen bilder fra iPhonen kommer nå:

Lite tillegg; kort tur på kvelden til Lofotens ende; her er utsikt til Værøy, og nesten Røst:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

4 thoughts on “Me drar te Å”

  1. Hold hardt på ditt forsett, søring! Det er en udiskutabel menneskerett å slippe kantareller og pizzasaus i baccalao! Det gjør baccalaoen så vel som kantarellene til noe uspiselig GØRR. Og har du trouble med klippfisken, så gjør som vikingmuseet på Borg: de serverer b. uten fisk, som du muligens husker fra vårt besøk der! Og uten fisk blir det jo helt meningsløst å koke potetskiver i tomatsaus og chili, så da kan du lure’n av med en skive med makrell-i-tomat eller en pølse med brød i nærmeste kiosk, så får du gått deg en tur også. Sundt som bare det, å gå seg en tur, vet du!

  2. Sånn rent bortsett fra idiotiske bli-kjent-leker i idiotiske kostymer som ikke er det granne moro, så ser det ut til at du har det som plommen i egget. Moro å lese. Fortsett med mange innlegg 🙂

  3. Litt av en historie. Litt av en natur – og litt av et vær dere har i oppstarten av skoleåret! Nyt det i fulle drag så lenge der varer. Håper det varer lenge!
    JensT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: