Bilder! At last

Det er tirsdag, og regn. Masse regn. Såpass at Bergen virkelig kan gå og legge seg.

And now for something completely different.

Biiiiiiiiiilder!!!! For første gang har vi fått bruke dataene her, og Mac-idiotien begynner å komme inn i fingrene. Så da blir det en liten strøm av bilder, som det hadde vært flott å få litt kritikk på 🙂

– Oppdatering; jeg ser at wordpress komprimerer bildene fryktelig, men jeg har inntil videre ingen annen mulighet for å legge ut bilder 😦

Og helt tilslutt et par bilder fra tidligere turer som ikke trenger kommentarer/kritikk 😉

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

8 thoughts on “Bilder! At last”

 1. Haha..allsang..:D Sang du eller? 🙂
  Likte bildene skikkelig godt, men piano bildet synes jeg var fint da<3:D

 2. Deilig å få sett litt bilder 😀 likte stråbildet og tangentene, men så liker jeg jo bilder det det er et lite fokusområdet ;P Regner med at det er et piano der ettersom du hadde noen tangenter å ta bildet av, så da regner jeg også med at du har spilt en masse piano og hatt allsang med hele klassen 😛

  1. Joda, har spilt litt piano, men ikke så mye 😛 Allsang har det også vært. Bedre bilder kommer imorgen 🙂 tenkte å begynne å bruke flicr, tror de kjører gjevnt over svært høy kvalitet 🙂

 3. Heisann. Da er du i gang og mer skal det bli. Det første vannsprutbildet er ganske kunsterisk og morsomt. Skjønner ikke helt hva du tar bilde av (bortsett fra at det er vann). Måkebildet er ikke dårlig, men det er langt fram. Jeg fant et måkebilde på fiskersiden.no som viser hva du har å strekke deg etter. Gå inn på forum, nord-norge og klikk så på Lars’ fisketurer 2010. Her finner du langt opp på side 1 et måkebilde som det lukter svidd av. Jeg tror det er i vinterhalvåret du har best mulighet for et skikkelig blinkskudd pga mer spennende lys. De øvrige bildene dine er greie, men heller ikke mer (ærlighet varer lengst 🙂 ). Jeg har som du kanskje allerede har gjettet mest sans for ordentlige naturbilder fremfor mer “ubestemmelige kunstverk”.

  1. Hoppsann, det var det fart i ja 😛

   Her er bildet forresten som Lars snakker om:

   Ærlighet er best ja, keep it up 🙂 Men som jeg skrevet ovenfor; bloggen ødelegger bildene med grusom komprimering, men jeg jobber med saken… Trenger bare egen pc først, og den kommer ikke før imorgen tidligst ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: