Et nesten glemt bryllup..

I sommer fotograferte jeg mitt første bryllup, spennede saker… det eneste jeg husker er at presten var litt nazi… uansett… det var en veldig god erfaring! Det ble mye bilder av ditt & datt som egentlig bare er av interesse for paret, så dere skal få slippe disse…:P Totalt fikk paret 150 bilder +/- noen i full oppløsning^^ Ikke helt etter boka kanskje..

Her kommer iallfall noen av de andre bildene! (i kronologisk rekkefølge.. tror jeg..)

Wedding #001

Wedding #004

Wedding #005

Wedding #008

“Snort, snort”
Wedding #007

Kun farge på blomstene etter spesifikt ønske fra paret:
Wedding #009

Wedding #010

Wedding #011

Uuups… dette var rett før vi skulle i kirka – bruden tar en pust på verandaen etter inngående sminking mm.:
Wedding #012

Wedding #013

Shooten offisielt over, da barndomsvennen til brudgommen “hunden” kom løpende og stjal oppmerksomheten vekk fra Ida..hehe.. Uheldigvis falt hun litt utenfor fokus :/
Wedding #014

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

9 thoughts on “Et nesten glemt bryllup..”

 1. Hallo. Heldigvis går ikke bilde1 under kategorien “ditt og datt som bare har interesse for paret” for det synes jeg var originalt og morsomt. “Bare farger på blomstene” ble også en fin effekt og godt bilde. Som den dyrevenn jeg er blir det “hund og brudepar”som også sniker seg inn på pallen med karakteren: meget godt bilde. Så over til ris. Det ble veldig skjev horisont på bilde7. Kan ikke helt skjønne at du er fornøyd med det 🙂 Klassisk nybegynnerfeil etter min mening. Ris slutt.
  Mye bra, godt jobba Håkon.
  Jeg ser at du bevisst går for uskarp bakgrunn på alle bildene. Er det noe alle proffer gjør? Si litt om hvorfor du gjør det.

  1. Hahaha, du snakker rett fra levra altså 😛 I mine øyne er “bare-farger-på-blomster”-bildet en litt “billig” amatøreffekt, mens det andre bildet helt bevisst er skjevt for å lage litt liv i det, og skille det fra de 14 andre med rett horisont. Hadde den vært noen grader skjev, vel da synes jeg du hadde hatt et glimrende poeng – men jeg håper ikke at du tror at jeg tilfeldigvis har tatt dette bildet og i etterkant tenkt: “ooops, horisonten ble visst skjev.. jaja ingenting å gjøre med…” Hele horisonten er forresten løftet slik at den ikke går igjennom hodene deres som en pil, men litt over^^ Så å rette opp horisonten ville tatt omtrent tiden det tar å blunke i forhold 😛

   Hvorfor uskarp bakgrunn? Vel, det er awesome! Personlig hater jeg slike bilder der alt er i fokus.. Da sitter jeg ofte igjen med følelsen av at ingenting stikker fram i bildet, og det hele blir mye mindre interessant. I tillegg er det langt vanskeligere å fremheve noe spesielt i bildet, som f.eks brudeparet i vårt tilfelle. Er jo ikke skogen / skyene / Notodden som er interessant, men paret etter min oppfatning.

   Håper ikke jeg kom for mye på defensiven her… verdsetter ærlige tilbakemeldinger, selvom jeg er rivende uenig 😉

   1. Haha. Temperatur på bloggen Håkon, hvem skulle trodd det. Vi kan vel være enige om at “farger på blomster” er preget av amatørmessige billige effekter, men ble brukbart likevel. Når det gjelder “skjev horisont” var det ikke godt for meg å vite at du har tatt 14 stk med rett horisont som bare er av interesse for paret. Men jeg begynte å lure, det skal sies, for elementære juniorfeil forbindes vanligvis ikke med HVT.
    😉
    Men så – uskarp bakgrunn er overhode ikke ment som kritikk, langt ifra, jeg bare konstaterer at det alltid er sånn. F eks kunne kanskje bilde2 som et eksperiment vært tatt skarpt tvert i gjennom i tilfelle brudeparet hadde sansen for det. Så kunne de velge mellom ett med skarpe og fjorten med uskarpe trær bak. 🙂 Er forøvrig helt enig at hovedmotivet fremheves slik som du gjør det, og at det generelt bli bedre bilder av det.
    Til slutt. Hva mener du om “hund og brudepar” ? Har det noe på pallen å gjøre?

    1. Paret har fått endel bilder med stor dybdeskarphet også 😉 Jeg har også sansen for “hunde-bildet” – det virker som om de et lite sekund glemte at de ble fotografert, og ansiktsuttrykkene ble plutselig lykkelige & ekte. En av favorittene, helt klart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: