Klar for Lofoten

Som det aller første innlegget her, så blir det lite mening med dette innlegget utover at det er det første. Det første av mange. Forhåpentlivis.

Skal nemlig kjøre fra Oslo til Kabelvåg. Galskap. Jeg vet det. Heldigvis har jeg med meg Knutsen & Ludvigsen på veien, samt et stort antall podcast(er?) med Misjonen og Radioresepsjonen som jeg nådeløst har klart å spare til turen som Google Maps anslår til å være 1 376 kilometer lang, (og ta 20 timer og 42 minutter hvis du lurte).

Hvis du nå ikke har noe annet å finne på, så kan du ta en titt på noen makrobilder jeg tok her forleden dag

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “Klar for Lofoten”

  1. Hei på deg. God tur og kom frem ilive og til rett tid! Gleder meg til å følge med utover, og til å få noen spennende fotos fra kanskje den aller heftigste del av landet. Lofoten og Vesterålen er min absolutte største favorittdel av Norge. Så trå til for fullt med allskens linser og kameraer!

  2. Genial blogg! Kommer til å være inne hver dag, hvis “o gode” Forsvaret tillater meg litt fritid 😛 Dessuten, som Jørgen, så SKAL jeg komme opp og besøke deg, bare vent! (med gakk-gakk-uniform :p) 😀 Gleder meg!

  3. Hei dær!
    Dette var jaggu mæ den beste sia æ har vært inne på på flere år!
    Nevnte æ foresten att æ kommer te å ta mæ en tur oppåvår?!

    Kos dæ masse da Treider!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: