Dday -1

Advarsel; følgende innlegg er skrevet i bolker, og kan være litt usammenhengende 😉

Vel framme på skolen idag rundt 11, og etter en times oppakking var det tid for å bli kjent med noen. Med “mot i brøstet” slo jeg meg ned midt mellom en 6-7 andre som antageligvis var i samme båt som meg. Kleint først, men bedre etter hvert.

Skoleområdet er større en jeg hadde forventet, med flere lokaler og egen liten brygge der de som vil, kan få frostskader helt gratis.

Etter en varm linsesuppe klokka tre, gikk vi en tur inn til Kabelvåg Downtown, der vi blant annet støtte på en gjeng rånere, og tidenes største Mix-kiosk. Jeg tuller ikke, den var på størrelse med, ja, ishavskatedralen eller noe.
Diverse kamera ble også luftet…

Ikveld har mye av tiden gått med til Geni-spilling;

…og nå, etter en lang prat med min romkamerat som viste seg å være en svært hyggelig bergenser, er det køyetid. Litt iphone-bilder fra de siste dagers hendelser følger:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “Dday -1”

  1. Treider!^^ jeg visste ikke at du hadde blogg, nå kan jeg stalke deg enkelt fra sofakroken. praktisk.
    måtte bare si at mix-butikken er det eneste jeg kan om kabelvåg 😛 fra Johanns random foredrag i første klasse. Jeg beviser nå hvor lite liv jeg har, men til mitt forsvar er jeg halv syk. (Vi satser på at du uansett ikke leser dette ^^)
    Klem klem ^^

  2. Som tyskerne alltid sier: Alles Anfang ist schwer – men hvis en bare hopper uti det, er det verste fort overstått! Lykke til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: