Dusjskrubb

Mandag og vasking for tur, beskjeden fra Pia (vaskedamen) var ikke til å ta feil av:

Dere får nok mat her så dere trenger ikke gro sopp i dusjen.

Uff, og æsj. Herk! Hår rundt sluket. Æ sæi’kje mer.
Jeg har forresten også unnagjort min første klesvask også; blir mann av denna karen snart!

Imorgen skal vi stå opp kvart over fem på grunn av gunstige fergetider. Vi skal nemlig til Skrova! Det er visstnok en liten øy ute i Vestfjorden, og dit går det ferge kun to ganger om dagen selvfølgelig… Men det blir antageligvis en skikkelig bra tur, blant annet fordi vi skal treffe en kjent fotograf 🙂

En annen ting jeg har gjort idag, var å skifte på senga og i samme slengen ta noen bilder av internatrommet for å briefe litt med hvor ryddi jeg har det.. … Særlig.

(som vanlig; klikk på bildene for å få dem opp i stort format)

Og endelig skal dere få se hvem Audun er, hehe^^ Som vanlig når vi ikke har noe annet å finne på, så blir Treider over evne kreativ… The outcome was this:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

8 thoughts on “Dusjskrubb”

  1. Her var det mye bra å kommentere! Først å kunne påpeke hvilke grufulle opplevelser du har vært forskånet for gjennom dine ellers trygge og forhåpentligvis relativt hyggelige barndoms- og ungdomsår. Så at du nu står overfor livets ekle realiteter, noe jeg ikke behøver utdype mærmere her. At du ved hjemkomst høstferie allerede nærmer deg fullbefaren MILJØARBEIDER, må sees på som et pre av oss fossiler og generelle opphav. Du skal få lov til å praktisere under kyndig overoppsyn, slik at din surt (antar jeg-?) ervervede kunnskap ikke går i glemmeboken men overlever til du igjen er tilbake på internatet. Tidligere annonserte videregående kurs i moppeteknikk starter kl. 0430 10.09.2010, så får du ikke bare øvet deg i å komme deg opp av dynene til neste Skrovatur, med du blir dertil klar til å servere oss alle deilig frokost kl. 0730.
    Nei, hva dette skal bli bra! Folkehøgskole er et førsteklasses tiltak – Takk-o-takk, gode Grundtvig!!

  2. Hei håkon! Det er så gøy å lese bloggen din 🙂 Jeg kjenner meg igjen! Veldig artig…for eksempel jeg husker at mange turister spurte meg “Når drar ferjen til Skrova”…
    Både Papi og jeg ønsker deg en fin tur i morgen. 🙂
    PS Personal request: kunne du ta et bilde av skolen din fra utsiden så jeg kan forestille meg hvor den ligger i Kabel ?

  3. Vel, – så skjer det endelig noe fornuftig: Tidlig opp, vasking, frisk luft… deg kan det opplagt bli folk av før eller siden!

  4. Hei Håkon. Godt at du har kommet inn i livets realiteter! Ser ut som du klarer deg bra som vaskehjelp! Ser ut som du koser deg og har det bra! Kjempefint. Lykke til med turen i morgen, sikkert en opplevelse med flott vær. Ha en fin kveld. Hilsen Svein Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: