Helsing frå Nyksund

Netcom har ikke dekning i Nyksund, så oppdateringer kommer ikke før jeg er hjemme igjen. “Dude, dette er en oppdatering”, “ja, jeg har klatret opp et fjell”.

Nyksund er flott, andre gang jeg er her faktisk. Utsikten er halleluja fra den unavngitte toppen på 185 moh eller noe. Nå har jeg ikke tid til å skrive mer, da vi skal kjøre fotoshoot her oppe i skyene. Panorama fra telefonen skal jeg se om jeg får lagt opp, men med en strek dekning garanterer jeg ingenting 😦

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

4 thoughts on “Helsing frå Nyksund”

  1. Din oppdatering er kommet vel frem. Og jeg kjenner meg vel igjen! Vannene på det siste bildet har både du og jeg ruslet rundt. Vi tok artige bilder i enden av vannet, på brekningen, hvor det så ut som om mutter og Sigrid stod på vannet… og med Storhamar bakenfor.
    Flott panoramabilde også, selv om det ble lite.

      1. Finnes det en måte å “reseize” dem på på telefonen, så hører jeg gjerne fra deg om det også.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: