Mel, mel og mere mel!

De siste ukene har vært geniale: kule gjestelærere som f.eks. Roger Brendhagen, Nicklas Blom og nå, Fredrik Ødman. Med Roger fikk vi prøve alt tenkelig utstyr som finnes, samt ha en macroworkshop og Blom ga oss innsikt i hvordan en fotograf arbeider til daglig. Det som nå står for tur er Ødman (egentlig O med “tøddler”), en photoshop-guru av de sjeldne 😀

På workshop med Nicklas Blom dro vi tilbake til Gimsøya, ved Svolvær og hadde i oppgave å fotografere noe med “action”, “energi”, eller “spenning”. Så vi, dvs. meg, Meyer og Huke skaffet to kilo mel, som i hvetemel, og tok med oss to paraplyer, to blitzer og et kamera med vidvinkel – Canon EF 10-22mm. Vi fant et passende sted for å fotografere:

Ingen hadde så veldig lyst på å få masse mel på seg, så vi startet ut med noen “knyttneve-i-ansiktet”-bilder. Det ble sånn passe spennende inntil jeg spurte en gammel mann som tilfeldigvis gikk tur der om han ville stille opp… Da ble det plutselig genialt!!!

Jeg må si at jeg er ganske stolt av det ansiktsuttrykket 🙂 Det er ikke bare enkelt å stå å fake det i 10 sekunder 😛

Videre meldte jeg meg frivillig til å bli kastet mel på…. alltid skal jeg bli kastet mel på. Bildene må virkelig kunne sies å oppfylle “energi”-kravet 😛

Så dro vi tilbake til skolen og tok flere melbilder, denne gangen fikk vi endelig brukt “modell” – Jørgen Kvalsvik stilte opp i bare undertøyet 😛 Først et oversiktsbilde så dere kan se hvordan oppsettet vårt var:

Så de faktiske bildene:

_MG_6983

Dett var dett, som man sier. Men nei! På Treiders blogg vanker det stadig overraskelser! Så nå kommer et par måkebilder fra havørnturen:

Ikke alle måkene er like glupske; noen stiller seg faktisk skeptiske til grovbrød:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

5 thoughts on “Mel, mel og mere mel!”

  1. Skikkelig kule bilder. med det melet:D haha aniktutrykket ditt var helt genial:D Se på deg selv daa….;D

  2. Det er vel egentlig ikke mer å si enn MEL, MEL OG MELE MER! – tror jeg. Sundt for maven å få merfrustrasjonen ut mel det samma, men å efterlate terrenget mel-lagt er å rope på vinter og sne der oppe i midt-Norge. Den trenger visst ingen oppfordring, noe du nok vil erfare efterhvert…

  3. heisan! da er tante tilbake fra de store utland:) London er flott, men det er jammen Nord-Norge også!! Du fortsetter å imponere med bildene Håkon. For en fantastisk ørneserie:) !!

  4. Dett var jo beint fram morosamt.
    Stemmen går denne gangen til Jørgen. Både fordi han stilte opp og for at det han hadde på innsiden endelig kom ut!

  5. Morsomme bilder. Det kan se ut som noen geniale uker fort kan bli til et genialt år (til tross for Pia 😉 ). Ha en fortreffelig helg der oppe i vinden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: