3 uker til juleferien.. HVA?!

Tiden går latterlig fort her oppe, og jeg gikk inn i midlertidig sjokktilstand da jeg i sted innså at det kun var knappe 3 uker, eller en-og-tyve dager igjen til feriestart og skoleslutt.

På lørdag var det “Herrenes Aften”, og temaet var “Mad men” – en berømt tv-serie satt til 1960-tallets New York. Jeg fikk uheldigvis oppgaven med å fotografere litt, så for de som ønsker å se antrekkene, så ligger alle bildene her:

LINK TIL FACEBOOK

Ellers, så har valgfag startet opp, og i den anledning fikk jeg andrevalget mitt; “filmhistorie, fra stumfilm til Matrix”. Det er QLT! Igår var det bitte litt nordlys, men da jeg og Meyer løp inn og hentet kamera i flertall, var det borte… Men vi stakk nå allikevel ut og tok noen nattbilder. Ble ikke noe spesielt, men jeg har ikke noe annet å vise, så da får dere bare holde ut 😛

…og selvsagt et selvportrett med måneskygge!

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

4 thoughts on “3 uker til juleferien.. HVA?!”

  1. Månelyst landskap er vakkert og gir de hyggeligste assosiasjoner til en tidlig ungdom med knøttliten prismekikkert og stor stjernehimmel som jeg undret meg over der jeg stod nede på Sydstranden på Ulvøya – og bare så og så. Innbilte meg at jeg kunne skimte ringene til Saturn, noe jeg avgjort ikke kunne med min 8 x 18 mm kikkert, men det var ikke strengt tatt så farlig. Jeg var dypt inntatt i verdensrommets velsignede uendelighet.
    – Elton John sang “Daniel” på denne tiden, på Radio Luxemburg. Så kan dere finne ut hvor lenge det er siden! Jeg hadde fått lov til å kjøpe egen Kurer-radio…. Det var greier! Og det var stjerne-stunder.

    1. Jeg glemte helt å si at jeg gjerne ser mange flere “måne-landskap” og d.o. stjernehimler og nattportretter av fjellene og havet! Dere to med måneskyggene er en veldig fint bilde med mye iboende fasinasjon og undring – og kanskje noe lengsel?

        1. 30 sek i fullstendig urørlig ro er sandelig ikke bare – bare. Bildet viser faktisk stor grad av klarhet. I tillegg er “måneskalkene” dere har på hodet fornøyelige – Start-fan’s – eller-?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: