1. des. = morgenbad

Idag ble iPad lansert, og det har sikkert de fleste fått med seg grunnet voldsom mediedekning. Men så; opp med hånden de som visste at NASA skal ha en pressekonferanse på torsdag, der de kanskje kommer til å si at de har funnet tegn til liv i verdensrommet… Tenkte meg det ja…

Nok digresjon.

Gru og grøss. Snø, is og tropisk varmt vann. Ringeklokken på mobilen skrek ut 06:55 i morges, og jeg kastet på meg badebukse, jakke, regnbukse og de største og mest bad-ass ullsokkene jeg fant. Deretter luntet jeg bort til det nye internatet og ventet på Christoffer. Så bar det nedover mot kaja, i stadig mer snø… Det var herlig vindstille, og perfekte forhold for å ødelegge en deilig morgen.

Anne tok Victors 5D mk2 med 50mm f/1.8 og filmet ved 25600 ISO, mens flere andre tok bilder – den beste grunnen til å slippe å bade.

Badet må være min mest ubeskrivelig grusomme opplevelse til dags dato. Gidder ikke engang prøve å beskrive den. Dere kan fundere over hvorvidt vi måtte knuse is eller ikke. Den varme dusjen etterpå derimot, var av det episke slaget.

På disse to bildene ser det vel egentlig ut som om jeg ikke bader, derfor legger jeg ved et videoklipp 🙂 Det rare hvite lyset er blitzen fra et annet kamera som ødelegger. (Teknisk: Slow motion med interpolering failer pga. plutselig forandring i lysstyrke)

..og her er jeg strålende fornøyd etter å ha vært ferdig:

En liten sak tilslutt; ukens selvportrett som var en greie med Folkeaksjonen. Jeg hadde null ideer, så da ble det photoshop:

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “1. des. = morgenbad”

  1. Du ser jo helt cool ut når du kom opp på brygga og somler litt ekstra med det vesle pistrete håndkle. Jeg derimot hadde nok hengt meg på jenta som sa: ka i satan å de va jævli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: