Det gode liv

Da var uka over, og det er nesten deilig. Her har det nemlig vært svært høy “men-det-der-er-grusomt”-faktor, når vi blant annet har sett på matindustri, pelsindustri og det meste annet råtne og utnyttende arbeids(takere) kan/blir-tvunget-til å gjøre… Vi har også fått føle det på kroppen med diverse innslag av rollespill; vi trakk en lapp før vi gikk inn i matsalen til middag hvor det sto enten, fattig, mellomklasse eller rik. Jeg trakk “fattig” og måtte sitte på gulvet og spise ris av en kasserolle, mens jeg så på at andre fikk servert 3-retters middag 😛 Da innser man plutselig hvor heldig man er som befinner seg på toppen hele resten av året/livet… Vi fikk burger til kvelds, men jeg klarte meg egentlig helt fint på ris – det er elsk! …men det var mye syting fra enkelte som ikke likte å spise med hendene av samme matfat som andre, hehe.

Dette blir bare et kort innlegg; dagens bilde er selvportrett med tema “det gode liv”.

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

7 thoughts on “Det gode liv”

 1. I´m back!
  Melder bare at det var et bilde som lignet mer på en fyr som holder til på “plata” enn en som lever det gode liv. Men jeg kan ta feil… det avhenger noe av hva det faktiske var i de flaskene…!?

  Tipper forøvrig at det blir OK å komme hjem og få litt Brulejus 🙂 ?

  1. Poenget med “den gode liv”-uka var jo nettopp å se hvor usaklig mye bedre vi har det materielt, og matmessig enn de fleste 🙂 Derfor lagde jeg et “alkoholiker”-bilde; men kunne jo ikke kjøpe øl da det er forbudt, så da ble det julebrus som en fin metafor 😛

   1. Det ante meg vel…;-)
    Håper jeg ser deg i nyttårshelgen da blir det brulejus ++++
    Mao.: vi nekter oss ingen ting!

    Ha en hyggelig innspurt!
    Snart hjemme?

 2. Etter åtte julebrus fra Hamar bryggeri innser man hvor godt en har det hvis en bare kunne fått rent vann å drikke….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: