Skitur!

Årets aller første skitur! Lørdag rundt 12. Solnedgang/oppgang; aldri godt å vite… Tok på meg litt for mye klær, så måtte ta noen nedkjølingspauser med litt foto. Hadde kun med vidvinkelen min, men det gikk forsåvidt helt greit.

_MG_0412

I retning Bodø var det flott oransjrødt lys, og i retning, vel, andre siden, var det nydelig blått lys. Hvitbalansen endte på henholdsvis 14 og 15 tusen kelvin… temmelig sterk kost!

_MG_0422

_MG_0410

_MG_0419

En liten nedtur; vi har ikke vinterferie pga. av en uke lenger juleferie… så sånn er det med den saken.. Men jeg kommer hjem til påske, da!

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

6 thoughts on “Skitur!”

  1. Heisann. Vinteren er vakker ja, og flotte stemningsbilder. Jeg ser etter kaklende hvite ryper på det nederste bildet. Finner dem ikke, men de er sikkert der. Du er blitt særs flink til å komponere bilder dvs få med det riktige innenfor ramma. Å male er ikke vanskelig var det en som sa. Det er bare å få riktig farge på riktig sted. Det blir litt sånn med foto også.
    Jeg oppfordrer deg til å ta flere skiturer, og også en kald øl etter skituren hvis det er lov. Nydusjet, sliten kropp og beina høyt. Da smaker en kald øl alldeles fortreffelig. Episk er det det du kaller det?

  2. Se der, så kom de vakre vinterbilder med sitt nesten stofflige lys! Bloggbilde to, det første rene naturbilder, eier et iboende lys som treffer meg i hjerterøttene, som ekte skumringsdyr. Hvor vakker sneen er mot den sterke bakgrunn! Et virkelig og ekte vinterdikt i et frosset øyeblikk, dette! Det vakreste lys vi kan oppleve er ikke sjelden nettopp i ukene rundt nyttår. Mer vinter!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: