Bloddryppende

Så her i forrigårs (noen uker siden) var blodpatruljen ute igjen på nye eventyr i skolens tidligere, altså nedlagte svømmebasseng, med Harald som fortsatt hovedmotiv. Vi rigget til et operasjonsbord, en hvit duk over enkelte deler av kroppen og satte igang med våre vanlig gjøremål som naturligvis inneholder både sag, griseblod og hvite WWF-oljeverndrakter…

Så etter en episk fotoshoot så kommer det nordlys (det har dere allerede sett bilder fra) så vi leverer tilbake 5D’en vi lånte til Victor, uheldigvis MED minnekortet fremdeles inni… hvorpå han selvfølgelig sletter alle bildene. RAAAWWWRR!!!

Så da var det bare å gå til anskaffelse av RescuePRO og bruke to timer før en hadde fått bildene tilbake… Stress.. Vel, vel, shit happens, og her er nå iallfall et par godbiter fra den blodige aftenen:

00054

00059

Ehm…joda, dette var egentlig ideen:

00082

Og da måtte vi jo også nesten ta en “Abu Ghraib”-versjon også… huff^^

00090

Lykken er en ny vaskemaskin – den gamle verken vasket rent, eller øhh.. var pen å se på. Uansett, inntil videre så kan vi vaske så mye vi vil fordi polettsystemet ikke er satt i stand ennå 🙂 …hvis vi tenker på hvor lang tid det tok før vi fikk opp maskinen, 5 måneder, så antar jeg at det blir gratis klesvask fram til the end.

Pappa har mast om at jeg skal prøve å spise mølje, og for to dager siden ble dette mulig; annonsert under “ord for dagen”, og spist til middag. Nå skal det sies at det ikke var “mølje”, men servert hver for seg, rogn, lever og skrei. Smaken var skrei-grei. Vel, så god at dette dessverre måtte til for å roe magen litt senere…:

På lørdag var det internasjonal dag, og vi skulle samle inn penger på forskjellige måter til Røde Kors, som igjen skulle hjelpe ofre på Haiti. Noen sto med bøsser, noen solgte kaker, vafler og kaffe, og vi, hehe, solgte bilder. 12 av 16 bilder ble solgt, og bare de jeg selv ikke var noe så veldig fornøyd med… veldig merkelig følelse å bare sitte igjen med det jeg så på som “gull-bildene”.. x) Jaja.

Jeg nevnte forrige gang at jeg hadde vært å stått slalom i Stamsund, men glemte å vise bilder derfra – de kommer nå; tatt med min kjære velbrukte telefon.

Og tilslutt; dette er Molo-katten, og den er awesome!

_MG_8963

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

4 thoughts on “Bloddryppende”

  1. Det er ellers noe “Pink Floyd-aktig” over det første bildet fra slalombakken… Kjenner du cover-bildene på deres album “The Division Bell”? Nettopp “fettstripene” på linsa di gjør susen i så måte!

  2. Hyggelige gjensyn med din spesielle venn kjetta på gjerdet, spesielt det med degselv lett henslengt balanserende og halvt gjemt bak den, på forrige blogg! Kjempebra bilde! Hyggelig gjensyn med Dåkter Båbb og passienten, bassengsvømmende i BLOO! (Men LEVRA MI FÅRRU’KKE!) Bilde nr 2 er morsomt ved at gutta har fått opp rette folder i ansiktsuttrykkene! Ellers er det smart å pusse mobillinsa innimellom også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: