To the Resque!

Jeg kom plutselig på her igår at mange av bildene som gikk tapt med harddisken ligger på minnekortene mine – dog formatert bort (dvs. slettet). Har jo brukt redningsprogram før, men da var bildene kun slettet og ikke formatert så jeg håpet på det beste. To-tre timer senere på første minnekort var veldig mye tilbake, Free Ride, nordlys og annet diverse fra de siste skoledager.

00056

Jeg hadde intet annet fremkomstmiddel enn bena, så da ble det litt urbant innslag i nordlysbildene….^^

00058

00073

Se nøye på hvor nordlyset kommer opp hen…:

00013

Og tilslutt bestemte himmelen seg for å bare ekspolodere i en stor sky med nordlys 😛

00086

Nå begynner det for alvor å nærme seg avreise til Polen, og jeg gleder meg vel kanskje litt når jeg kjenner ordentlig etter 🙂 Men før det er det tid for en tur til Kjøbenhavn med det gamle firkløveret mitt i Oslo.. chill!

Pappa kom forskremt inn på rommet mitt idag og ropte “Sidensvans!”. Utenfor hadde det nemlig flokket seg en liten samling med denne spesielle arten i det store pæretreet vårt. Fram med telen, og converteren, og fråtse fråtse!

_MG_6126

_MG_6139

_MG_6123

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “To the Resque!”

  1. Tynt med bilder her foreløpig, men det kunne jo vært artig å kommentere bildene som førstemann og FØR bildene var kommet opp på skjermen-! La det derfor på mistanke utdeler en brukbar GULLmedalje til sidensvansene! Nåh – så har jeg jo for en gangs skyld fått kikket deg over skulderen … Før blogginga ble gjort. Veldig hyggelig! Hilsen din forskremte far…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: