Norge på snei?

Jeg er vel hjemme etter lang biltur hjem – ekstremt hyggelig en må nevnes – og fant ut at jeg var grundig lei av å presentere panoramabilder som bitte små miniatyrbilder. Så nå er det bare å bikke hodet 90 grader til venstre, så får dere med dere hele nordlandskysten på sitt vakreste(?)

pano_norge_pa_siden

Rett utenfor skolen står en garasje – og inni en bil. Denne har jeg gått forbi sååå mange ganger, at nå måtte jeg bare ha et bilde av den.

Bil_SH_utenfor_lfhs

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

One thought on “Norge på snei?”

  1. Dette var jo to bilder som stod merkelig godt til hverandre, gode fotograf! Herlige Nordlandskyst, O’ alltid så hemmelighetsfulle, O’ evig mitt favorittsted på denne gode jord! Jeg legger såvisst mitt hode på snei og vrir øynene i 90 grader for å få med meg dette panorama.

    Og så detter man jo ned på jorda igjen, ved det andre bildet i grått og enda mere grått. Men akk så nostalgisk og artig – OG moderne: Alle museer i hele landet, og halve designer-Norge er totalt hekta på 1950-tallet for tiden, så bildet er innertier m.gh.t. modernitet. Dette er rett og slett som å se en A-magasinreportasje fra A-magasinet! Stå på! MER!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: