Fredag @ Frognerseteren

Det var fotballkamp – landslagskamp tror jeg – så skog og mark var tømt for folk. Vi dro opp med t-banen til Frognerseteren etter jobb for å kjenne hvor langt høsten hadde kommet. Været var kjølig og lyset på himmelen en blanding av både kaldt og varmt. Vi gikk opp til Tryvann og knipset ivei.

Dette er tatt så-å-si fra Frognerseteren T-banestasjon:

Sunset @ Oslo's highest metro station

Vi fulgte lysløypa litt innover da vi møtte, dvs. gikk forbi to billettkontrollører til t-banen. Jeg så opp i været. Så enda en kul sky. Gikk så litt fram og tilbake for å komponere:

Acid clouds. This time frozen.

Rett før Tryvannstårnet traff vi på endel slitne syklister som nærmet seg målet – toppen:

The last uphill

Neste bildet er tatt fra parkeringsplassen på Tryvann – et nærmest folketomt sted.

Acid clouds come alive in color

Siste vi så før vi spaserte ned til Voksenkollen stasjon var månen som hadde kommet tilsyne:

The moon on a regular friday

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

7 thoughts on “Fredag @ Frognerseteren”

  1. Har man et godt blikk for motiver og muligheter, behøver en ikke nødvendigvis dra til andre siden av verden for å skape de gode bildene! Både Bårdar-bildene og Nordmarka-bildene dine viser dette tilfulle, spenstig, flott, vakkert. Og, som ditt månebilde her, ytterst delikat!

    Når jeg så får lov til å gjenta meg selv mht. S/H- bildene som jeg alltid liker så spesielt godt, er vel det meste sagt. Stå på, gode venn!

      1. Du må passe godt på at du ikke mister din allerede vel opparbeidede “Fingerspitzgefuhl”, så bare kom med flere bilder, du!

  2. Det var flotte bilder ja. Selv om effekten med s/h blir bra er det nesten så du mister en dimensjon når de, i dette tilfelle, flotte fargene mangler. Antar bilde1 er supert med farger også. Det nederste er jo griselekkert 😉 Er det tatt med stativ og lang lukkertid, eller er det et vanlig shot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: