Man gjør seg kjent i nærområdet

Hverdagen er travel (les: svært), men vi har helg + fredag til å komme oss litt ut og vekk, så på fredag tok vi en sykkeltur ned til Paradisbukta på Bygdøy. Var ikke spesielt fint der, men ble et par bilder allikevel… Jeg er glad jeg ikke var alene der da jeg i smug tok et par bilder av en liten gutt som løp rundt på stranden og lekte med seg selv… ville sett meget rart ut…

Første bildet her ber jeg dere om, vær så snill å se i større format, dvs. bare klikk på det så spretter det opp på svart bakgrunn.

Det er sydd sammen av 5 bilder, dog litt ødelagt av sterkt motlys :/

Her kommer noen flere bilder fra turen, se dem gjerne i stort format ved å klikke på dem (for så å klikke “L” på tastaturet):

No playmates around :(

Spreading the city

Lonely in the mud

…fra et nattlig besøk i Forskningsparken:

Black Stone

Idag har vi vært i botanisk hage, og selvom det kanskje ikke er høysesong for utsprungede blomster, så var det endel… Her kommer et par, pluss et bilde fra inngangspartiet til hagen:

Visit to Botonical Garden 01

Visit to Botonical Garden 02

Gateway to heaven

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

3 thoughts on “Man gjør seg kjent i nærområdet”

  1. Så bra, gode fotograf! Utformet slik du har fått sydd dammer de fer bildene fra Kongsgården/ Hengsenga! Før jeg leste hva du skrev, forstørret jeg bildet godt opp for å se om det var no’ spesielt å bemerke – og oppdaget slett ikke sammenlimingen!
    Morsom sten, som kunne inngå i gjettekonkurranse: er det en snegl -? Er det Supermann -?(dog!) Er det en …?
    Ellers var blomstene helt nydelige, spesielt den siste. Som alltid er problemet at de står på bakken, at oftest er små, og at de ikke er todimensjonale, noe som ville gjort det enkelt å få dem skarpe fra topp til rot. Nei – du MÅ helt ned på magen i grus eller gress for å bedre dokumentere hele planten. Og der nede er det ikke så sjelden mye rart å oppdage, ikke minst gjennom linsa!

    1. Ordrettefunksjonen har slått til for fullt i første setning som skal lyde: “Utrolig slik du har fått sydd sammen de fem bildene fra Kongsgården!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: