“Jakten på Marvin” og BLOD

_MG_1263

FARE; dette er et ganske laaaangt innlegg – ta deg goood tid og hygg deg med BLOD

Da var det på’n igjen! Atter et rykende ferskt blogginnlegg med innslag av de obskjønt, forbi det hinsidige merkelige og til-de-grader inspirterte av internetts “random”-humor video- og bildeinnslag. Jeg har den æren av å åpne ballet med filmen

JAKTEN PÅ MARVIN

Jeg fant en gammel WIP i arkivet, som jeg bestemte meg for å gjøre ferdig. For å skille den litt ut fra de vanlige digitale bildene med godt dynamikkomfang kjørte jeg på med knallsterk kontrast i svart/hvitt:

pano_works_jp_wip_SMALL

Hos Noroff er det en konkurranse gående der man kan vinne en 5D mkII og en tur til fotoshoot i NewYork med profesjonell fotograf. Kravet for innsending av bilder var “vær kreativ”, så da sendte jeg inn et bilde av SuperHuke. Jeg trenger DIN stemme; klikk på den store blå knappen på høyre siden der det står “Gi din stemme” eller noe i den duren der. Link under:

http://www.noroff.no/konkurranser/vinn-tur-til-new-york-canon-5d?view=entry&id=2&entryID=1748v

Men over til dagens hovedtema; BLOD! Iogmed at jeg er ganske treig på å få ut disse innleggende er jo alt jeg skriver om her i fortid (1-2 uker) selvom jeg later som om det nettopp har skjedd… UanZ, vi har hatt en fri oppgave som gikk ut på å ta et bilde som kan brukes i kommersiell reklame. Treider måtte selvsagt dra det litt lenger, og ideen var som følger;

VI SPØR IKKE HVA DU SKAL BRUKE PENGENE TIL
“Skandiabanken har de beste lånebetingelsene på markedet”

reklame

Jeg har ikke integrert teksten i bildet ennå, får se om jeg gidder^^

Vel, for oss ihugga blod-fans, (ah, ordspill!) så holder ikke det å strø litt blod sporadisk utover et stykke tre. Nei her må det halvnakne kropper til og skikkelige ufyselige elver av delvis klumpete mørkt blod til. Harald går og kjøper 1.5 liter, (ja les LITER) matblod, dvs. griseblod tilsatt antikoagulerende middel, til bruk i blodpølse og annen grusom mat; i følge pakningen også vanlig å bruke i vafler?! Seriøst. JEEZES. Bruken av dette blodet skal være til et bilde, eller rettere sagt, skal integreres i et photoshop-sammensatt bilde. Så vi heller litt fra en boks, og kjører på med bilder fra forskjellige vinkler med blitz. Det ser ganske så phett ut, men Harald har lyst til å gjøre noe mer ut av de 90 kronene han har brukt opp. Han leker med ideen å helle det over seg. Han leker med ideen å la griseblodet renne ut mellom tenna mens han gliser ondskapsfullt. Ideen fester seg INCEPTION-STYLE.

Han. Gjør. Alt… Faren for trikiner blekner i forhold til egen lyst på blod. Jeg bare nevner det liksom.

HVIS DU MISLIKER BLOD, SE VEKK NÅ!

_MG_1032

_MG_1037

_MG_1046

_MG_1066

_MG_1088

_MG_1114

_MG_1175

_MG_1165

_MG_1237

_MG_1291

_MG_8515

Det siste bildet er såpass stygt at flickr, (de som hoster bildene mine på internet) bestemte seg for å legge restriksjoner på det… så da må dere klikke dere inn på bildet via linken nedenfor, for så å velge “ja jeg vil se bildet allikevel”. Er ikke så fælt, er bare det at det kan minne litt om selvmord… hehe, burde ikke le..

_MG_1304

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

8 thoughts on ““Jakten på Marvin” og BLOD”

 1. Helt enig jeg også. Blod er i hvert fall mye mer moro enn Aurora Spektakulæris. Fjellet i svart/hvitt synes jeg også er bra, men å se alt dopet ligge utover et flisete trebord ville frembrakt gråt og tenners gnidsel hos enhver narkoman. Slikt gjør man bare ikke. Selv Skandiabanken ville vært enig 😉
  Blant alt blodet går jeg for nr 4 nedenfra som jeg synes er fornøyelig.

 2. Virkelig ubehagelige greier om enn bildene som bilder …. Nuvel! Min historie om din blogg denne gang blir av de sære: På hjemvei så jeg plutselig en syklist komme til syne to tre meter oppe i luften og til siden for bilene foran meg, og brake i bakken så det gnall. Han ble liggende, faktisk i forbilledlig stabilt sideleie. Det var bare i få på nødblink og tre støttende til på best mulig vis. Han hadde store smerter men auksjon og lege og pol’ti var raskt frempå, osv. Vel hjemme noe “shaky”, ville jeg roe ned og tenkte en titt i bloggen din ville være av det gode, vakre nordlysbilder og greier! Og HVA møtte meg vel ikke der—!! Realistisk nok i lange baner til at jeg følte ekte ubehag og har ikke villet lese eller se før nu ikveld… Dere har altså lykkes overmåte vel i deres forsett!

 3. Haha! Blod! genialt! Dette liker vi 😉 Altid kult å splætte litt blod over alt og ta bilder av det! ^^ Groteskt og jævli! Akkurat slik det skal være!

 4. Jadddda!
  Mere blod!
  Dette kan vel kalles fargerike foto?!
  Jeg går for “Gollum” (nr 6 nedenfra).
  Likte også s/hv bildet – riktig fint!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: