Lofoten Free Ride!

_HAL7055

Jeg har skrevet litt om det før, men nå kommer det for alvor; imorgen, torsdag 31. april starter ballet på ekte – kvalifikasjonsrunder torsdag og fredag, og finale på lørdag med premieutdeling og fyllekalas på Brygga etterpå. Vi i fotocrewet har litt forskjellig på timeplanen hver dag, – timeplanen min ser slik ut:

(Jeg skal dokumentere…)
Tirsdag: Gravemaskin som gjør om Kabelvåg Torg til en liten bakke for de minste.
Onsdag: Innreding av Galleri lille Kabelvåg, og oppsett av arbeidsstasjon for oss selv. På
kvelden, – after-ski på brygga med DJ på plass. Atmosfæren skal foreviges!
Torsdag: Ut fra torget med buss klokka åtte, – skal stå i bunn med tele og knipse noen bilder av alle kjørerne på vei ned den traseen de enn måtte velge. Kanskje litt folkeliv og noen brede(?) glis i det de kjører inn i målområdet.
Fredag: Rolig start med barnevakt på galleriet mens noen andre er ute ved løypa aka “phasen” og knipser kjørerne. På kvelden; konsert med “Red Ape” og antagelivis temmelig mye fyll som skal fotograferes.
Lørdag: Ut til phasen igjen! Finaleløpene… oooh! Vi får ikke gå litt opp i bakken engang, så noen skikkelige “gull” er vel ikke å forvente, men det kan jo bli bra 🙂 Gleder meg til stemningen!

Greia er nemlig at vi under hele konkurransen skal ha en FERSK fotoutstilling gående der folk kan stikke innom for å se på hva som har skjedd, og føle på folkelivet om de tror de har gått glipp av det… Så det blir litt koselig å ha base inne på galleriet – rent bortifra at varmen ennå ikke er kommet på plass så det er jakketemperatur der inntil videre.. 😛

Bildene idag er tatt igår kveld – av gravemaskinen som lagde bakken. Og gravemaskiner er som vi alle vet etter “Fritt Fram” episke, spesielt med litt god klassisk musikk til. Så her kommer en hyllest bestående av tre bilder til Asgeir:

_MG_8144_liten

_MG_8151_liten

_MG_8166_liten

Author: Håkon Treider

Enthusiastic photographer with a Master's degree in Computational Physics currently employed by Cognite as a Senior Data Scientist (https://www.cognite.com)

One thought on “Lofoten Free Ride!”

  1. Episk: TELEFONKIOSKEN! Den er atpåtil fredet efter efter Den aller kongeligste norske Kulturminnelov! Det er atpåtil helt sant. OG i S/H. Skal si du får det til! Akk, hvor minneverdigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: